Seviye koç

Koçluk seviyesi iki işlevi vardır:

Hız eğitim . Yükseköğretim düzeyinde koç, daha hangi hızlarda tren oyuncular. Sonraki tur başlangıç ​​kabul edilebilir düzeyde antrenörü ekonomik durum koç değiştirmek için elverişli kadar sadece tutmak için önerilen bir "geçiş" olduğunu iyi düzeyde (ve kötü liderlik). Antrenör iyi düzeyde  nedenle nihai hedefi ise, iyi ile biridir fiyat / performans . Teknik mükemmel seviyede (bir çalıştırıcı için en yüksek seviye) sağlama ile karşılaştırıldığında hızlı artışa göreli olarak çok pahalı iyi bir seviyede , ve bu nedenle çok popüler değil (genellikle sadece bazı oyuncular futuribles yetiştirmek için kullanılan seçimi).  

antrenörlerin verim karşılaştırılması seviyesine göre (ve) 100% 'si olarak iyi yapılmıştır:



COACH DÜZEYİ
ETKİNLİĞİ
Yoksul
71.40%
Zayıf
76.90%
Yetersiz
83.30%
Kabul edilebilir
90.90%
Iyi
100.00%
Mükemmel
105.30%

Daha önce de belirtildiği gibi, görülebileceği gibi, mükemmel seviyede iyi fazla% 5 oranında bir iyileşme sadece çalıştırıcı, fakat diğer taraftan (uzun) çok daha pahalıdır. Bu nedenle, en iyi fiyat / performans oranı iyi düzeyde verilir. Etkisi üzerine yolu . gibi, koçluk daha yüksek bir seviyede, en iyi genel ekibi ortalama eğitim bölümünde dedi. Her zaman koç çalışmışlardır nedenlerle başka bir şeydir iyi seviyede.


Soru: Ama bu ... antrenörler çok pahalı! Ben oldukça zayıf düzeyde kalmak veya yetersiz biri ... bunu değiştirmek istiyorum ne olursa olsun. Ama tren düzgün HT ekonominin temelidir. Uygun bir eğitmen para, ya da takım yönlerini koç veya geri kalanı için asla olmadan. Bu koşullarda, ilk tren "onların kemer sıkın", ve er para kazanmak yerine, yanlış tren başlar, alt bilgisayarın form almak ve para kazanmak için çok daha uzun almak daha iyidir. Bir antrenör bir yatırımdır ... Eğer bazı şeyleri doğru yapmak eğer, çabuk kurtarır.

0 yorum:

Yorum Gönder