Dostluk maçları ve yarışmalar "gayri resmi"

Bu sitedeki söyleyerek edilmiştir gibi, eğitim : normalde iki oyun her hafta içerir Ligi , ve dostu / maçCopa . Bu bölümde. Özellikleri ve dostluk maçları çeşitli tartışacağız Hazirlik Maçlari 18pm uluslararası maçları Salı kadar (İspanya durumunda) düzenlenebilir ve Çarşamba gününe kadar ulusal takımlar için 11'44.

Normal takımlar

Yarışmanın temel amacı dostu haftalıktır tren . Yukarıda belirtildiği gibi, iki tren sağlayan ikinci oyunu hafta oynamak oyuncular . Burada, bir dost haftalık yarışma (oynamadığı söz konusu pek çok avantajı vardır Cup ):

- Tren maharet iki oyuncu .         
-           Tren direnci eğitilebilir ve onları olumlu onun etkilemeye denemek için alternatifler oynamasına imkan olmayan diğer oyunculara formu (haftada en az bir oyun katılan bir durumdur).
-           Tren formasyonları .
-           Koçluk deneyimi (neredeyse artık gelir).
-           Bazı Yap nakit (genellikle artık gelir yaklaşık).
-           dostu oyna empatantes 30 * 3 ekstra dakika almak için denemek için eğitim haftada (bu daha sonra ele alınacaktır).
-           Güç gayriresmi bardak, ya da arkadaş ya da tanıdık (ayrıca sonra konuşuruz) karşı basit gevşek oyunları.
-           bayrakları (ülke / ziyaret ziyaret) toplanıyor.
-           bazı "almaya çalışın Galibiyetler ".

Dostluk maçı olarak sınıflandırılabilir:

-           Dost Ulusal / Uluslararası: Milli Takımlar ülkenizden takımlara karşı sonuçlandırılmaktadır. Gişe% 50, ve hiçbir seyahat giderleri tarafından paylaşılır. Yabancı takımlara karşı Milli takımlar sonuçlandırılmaktadır. Evinizde oynayan varsa herhangi bir maliyet gerektirmez, ama rakibin evinde oynar eğer seyahat giderleri için 6.000 Euro ödemek zorundadır. Oyuncular çift verindeneyimi bir dost bir ülke, ve sık sık biraz daha cazip hayranları .
-           / kupa kuralları ile Normal: Normal maç geçtikleri zaman 90 dakika ve son sürecek, ne olursa olsun sonuç olacaktır. Eğer 90. dakikada bir kravat ile gelirsen fincan kuralları ile maç bir uzantı (bir altın gol ile çözülecek olan) sahip olacaktır. Kravat devam ekstra zaman 30 dakika sonra, bir toplantıda bir karar olması halinde penaltı atışları . Onlar için biraz daha çekici olma eğilimindedirhayranları .

Kravat Hazirlik Maçlari

Nerede bu girişimleri oyunlar maksimize eğitimi , böylece 90 dakika yanında, 30 * ekstra 3 dakika varsayımsal bir uzantısı istismar etmektir. Bu amaçla, önce kendinize bir kravat almak için denemek için kabul edilmiştir bir ekip ile samimi bir fincan kuralları varıldı. Skor tabloları ile 90. dakikada ulaşmak denemek için, genellikle, savunmasını güçlendirmek saldırı zayıflatmak ve önlemek için tasarlanmış bir dizi önlem alınmıştır normal zamanlarda siz özel havalandırma ışığı değiştirebilirsiniz:

-           İş eğitimi 5-5-0 dahil olmak üzere, çok defansif en popüler olanıdır. Önemlisi, açıkçası uyumlu eğitim olmalıdır egzersiz maksimize edilmelidir.
-           ile mümkün tüm oyuncular, bireysel sipariş defans. Böylece savunma güçlendirilmesine katkıda bulunmak ve saldırının zayıflatmak.
-           Kullanım taktik basın. Kullanımı yok etmeye çalışır hatırlayın bazen kendi ve diğerleri de.
- Bir sürahi atayın çok az BP . Az tehlikesini önlemek için bazen vuruş .         
-           bulmak, mümkün olduğunca önlemek için deneyin uzmanları onlar oluşturabilirsiniz pozisyonlardaözel etkinlikler skoru.

Maksimum unutmayın eğitim uzantısı üç planlanan ulaştığınız bu yüzden eğer bir oyuncu her hafta alabilir, 90 dakika değiştirmelerin '2 * n 'için ek üç oyuncu yeteneği vermek için (izin verilen maksimum) eğitilebilir. Bazıları, örneğin, bu alanların yöneticisi haftalık 30 dakikalık egzersiz yararlanmak adım üç oyuncu ile.

"Gayri resmi Kupalar" takılır Hazirlik Maçlari

Amacı dışında eğitim (beceri, formu , gücü , eğitim ) ve yukarıda belirtilen diğer faktörler, bazı yönetici ekstra bileşen dostu "eğlenceli" vermeye karar verir. Bunu yapmak için, "gayri resmi gözlük" (veya arkadaş / tanıdık karşı sadece dostluk) düzenlemek ve disputarlas kullanılan dostluk maçları dahil zorluklar. Temel amacı kalır unutmayın eğitim ve bu oyunları bu maksimize etmek amacı ihmal etmeden oynanır.

Bu organize etmek ve yönetmek için hizmet vardır HT harici web sitelerine "alternatif yarışmalar." Son olarak, belirli bir zaman (gençlerin teşviki üzerine, örneğin, bu koşullu) bir dostu oynamak gerekiyor durumda olabilir. :

0 yorum:

Yorum Gönder